18 maart 2014

Hans van Vliet: Ik stem SGP, omdat ...

Ik stem SGP, omdat de normen en waarden van de SGP komen overeen met mijn normen en waarden (rechts conservatief). Voorheen heb ik CDA en VVD gestemd. Ik kies nu voor het eerst voor de SGP.

Uitgesproken christelijk:
Als christen (lid van PKN Sint-Janskerk Gouda) zeg ik: Christus kennen en Hem bekend maken is mijn belangrijkste taak in de samenleving. De SGP geeft hier gestalte aan en is bereid hier de consequenties voor te dragen wat een oprecht christelijke partij betaamt. De SGP deinst er niet voor terug uitgesproken christelijk te zijn en dat siert de partij!
 
Actieve samenleving: 
Meer verantwoordelijkheid voor de burgers en minder verantwoordelijkheid voor de overheid is een goed streven, zeker in crisistijd waarin scherp aan de wind zeilen op financieel gebied noodzakelijk is. Het financiële beleid van de gemeente Gouda heeft de laatste jaren de wensen over gelaten, waar we als burgers de komende jaren de rekening voor betalen. Laten we de rekening zo klein mogelijk houden door deze uitdaging aan te gaan en als burgers verantwoordelijkheid te nemen!
 
Stevig veiligheidsbeleid: 
Als wij als burgers ons aan de regels houden is het gevolg hiervan: orde en structuur in de samenleving. 
Een goed instrument om ervoor te zorgen dat wij ons aan de regels houden is handhaving. De SGP gaat voor een strakke handhaving zodat de regels beter worden nageleefd. Ik ben hier een groot voorstander van!